Tradicija konzumiranja bakalara je koliko znam karakteristična za Dalmaciju i to je u redu. U Slavoniji se oduvijek jeo šaran (imućniji som ili smuđ) i to je prilično skupa riba, pogotovo za današnje prilike. Platiti 200 kn za kg bakalara ... prikaži još! je za većinu Slavonaca besmislen luksus. A javio sam se za komentar upravo za to jer se smatra da se sve ono što se na bogatom zagrebačkom stolu nalazi mora naći svuda u RH. Takvo nametanje je uvredljivo. Autorica bi trebala o tome malo razmisliti.
Oduvijek me je smetala bahatost ljudi, a posebno u ove praznične dane. Vaš naslov "Što je Badnjak bez bakalara" nosi sa sobom dvije neoprostive tvrdnje: prvo, smatrate da oni koji nemaju na Badnjak bakalara i nisu neki katolici i drugo, ... prikaži još! bahato smatrate da svi mi mamo 200 kn za kilogram bakalara. Netko bi gospođi Šiždrak morao reći da ipak bude malo skromnija, jer ako je njoj Bogom dano da ima novaca, u redu, ali to nije privilegija svih. Još nešto! Slavonija NIKADA nije imala na trpezi bakalara!