Recepti 22. prosinca 2023.

Što je Badnjak bez bakalara? Napravi brujet!

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vip12345 17:00 23. Prosinac 2018.

    Tradicija konzumiranja bakalara je koliko znam karakteristična za Dalmaciju i to je u redu. U Slavoniji se oduvijek jeo šaran (imućniji som ili smuđ) i to je prilično skupa riba, pogotovo za današnje prilike. Platiti 200 kn za kg bakalara ... prikaži još! je za većinu Slavonaca besmislen luksus. A javio sam se za komentar upravo za to jer se smatra da se sve ono što se na bogatom zagrebačkom stolu nalazi mora naći svuda u RH. Takvo nametanje je uvredljivo. Autorica bi trebala o tome malo razmisliti.

  • vip12345 16:51 23. Prosinac 2018.

    Oduvijek me je smetala bahatost ljudi, a posebno u ove praznične dane. Vaš naslov "Što je Badnjak bez bakalara" nosi sa sobom dvije neoprostive tvrdnje: prvo, smatrate da oni koji nemaju na Badnjak bakalara i nisu neki katolici i drugo, ... prikaži još! bahato smatrate da svi mi mamo 200 kn za kilogram bakalara. Netko bi gospođi Šiždrak morao reći da ipak bude malo skromnija, jer ako je njoj Bogom dano da ima novaca, u redu, ali to nije privilegija svih. Još nešto! Slavonija NIKADA nije imala na trpezi bakalara!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.