Kolumne 07. ožujka 2020.

Sočan čokoladni kuglof s bademima i lješnjacima

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristina.m76 18:08 18. Ožujak 2019.

    Pozdrav... Više puta sam pripremala ovaj kuglof, jer je tijesto predivno. Znači, ja bih ga ja htjela iskoristiti kao podlogu, odnosno biskvit za tortu. Ono što želim pitati je, da li ste ga ikad pravili u takvoj formi i da ... prikaži još! li ste uspjeli ga presječi vodoravno, da bi dobili više kora. Bojim se jer je jako delikatan, pa ne znam da li bih uspjela izvuči više listova. Radila bih sa istom količinom sastojaka. Puno Vam hvala i na receptu i unaprijed na odgovoru :))))))) LIjepi pozdrav.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.