Kolumne 08. travnja 2016.

Čokoladna granola za najbolji početak dana

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tihicka 09:06 14. Siječanj 2015.

    pitanje....kako da nešto pećem u pećnici uz miješanje? da li treba par puta u toku pećenja promiješati ili?

    • ingrid2 09:34 16. Siječanj 2015.

      Tako je, u toku pečenja se promiješa da pahuljice ne bi izgorile po rubovima nego se svugdje ravnomjerno ispekle

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.