ukusno i fino Čisto zdravlje: Ploškice od zobenih pahuljica Volite li keksiće od zobenih pahuljica? Oni im daju hrskavost. Toliko su fini da im je teško odoljeti, a kada im još do… Kolumne
savršenstvo okusa Nema dalje: Bakalar na brodet Iako nema mnogo vremena, što se može shvatiti iz naslova njenog bloga Prekratak dan, Ingrid uvijek pronađe vremena da r… Kolumne
Made in opatija Grašnjaki - fantastična slastica s kestenima Izabrala sam autohtoni rukavački recept iz okolice Opatije s domaćim marunima. Kolumne
Iz mamine bilježnice: Marinirane srdele s kapulom Marinirane srdele obožavat će i vaša djeca, plus što dobijete ručak za dva dana! Kolumne
Gastro.hr Ponesite na posao ukusne sezam pločice "Za rođendan sam dobila punu vrećicu sezam bombona i uzela ih na posao", priča naša draga blogerica Kolumne
Gastro.hr Neodoljiv i fantastičan: Crumble s jagodama Crumble, pa još s jagodama... Tko odoli receptu naše Ingrid Periša - svaka mu čast! Kolumne
Gastro.hr Maneštra ili varivo od leće: Najzdraviji ručak za vaše najmilije "Leća i krumpir bili su glavno jelo koje me prehranjivalo za vrijeme studija. Sjećam se jedan prijatelj je bio tada kod… Kolumne
Gastro.hr Čokoladna granola za najbolji početak dana Nadamo se da i vi ne kupujete preskupe zašećerene pahuljice već radite svoju domaću verziju, jer uz malo utrošenog vrem… Kolumne
Gastro.hr Savijača od dizanog tijesta punjena sirom Bliži nam se Uskrs, a tako i kolači s dizanim tijestom, pince, pletenice i sve ostalo što pečemo za ovaj blagdan. Kolumne
Gastro.hr Gulaš iz pećnice: Sve po pola kilograma! Gulaš se rijetko odbija, i nema stvari koja tako dobro grije, a nije komplicirana za pripremu. Naša blogerica Ingrid Pe… Kolumne
Gastro.hr Minjoni s pistacijom i mandarinama Kolačić neobične kombinacije kojeg svakako valja probati Kolumne
Gastro.hr Zdrav kao dren: Sirup i marmelada od drenjula Ingrid nam je pripremila sirup i marmeladu od bobica zaboravljenog stabla Kolumne
Gastro.hr Pita od patlidžana Ingrid je dobila puno domaćeg povrća i odlučila pripremiti divnu pitu od patlidžana i parmezana Kolumne
Gastro.hr Lagani voćni kolač Amuli, cibori, dženarike, različiti su nazivi ovog slatko kiselog samoniklog voća. Kolumne
Gastro.hr Pureće rolade s ribizom Naša blogerica Ingrid Periša pronašla je slatko zadovoljstvo u svom vrtu. Kolumne
Gastro.hr Polpete od oslića Kad imaš dvoje djece od kojih jedno ne voli ribu, drugo ne voli povrće, stalno smišljaš načine kako djeci približite od… Kolumne
Gastro.hr Torta od jagoda i bijele čokolade Ingrid nam je pripremila kako kaže, jagodica bobica tortu
Gastro.hr Torta od mrkve Za Uskrs sam planirala raditi tortu od mrkve, ali nikako nisam stigla, no znala sam da ću je jednom napraviti. Kolumne
Gastro.hr Tiramisu torta s čokoladnom ogradicom Kad sam razmišljala koju tortu raditi za rođendan usredotočila sam se na lagane recepte, bez orašastih plodova. Odluka … Kolumne