Kolumne 06. veljače 2019.

Danas za ručak: Mesne polpete u brzom i finom umaku

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • isamar 06:50 01. Siječanj 2021.

    Čim sam pročitao riječ multipraktik, i da se u njemu samelju kapula, češnjak peršin, prestao sam čitati recept. Izbacite multipraktik iz upotrebe. Sjeckajte kapulu, češnjak peršin nožem. Izgubiti ćete nešto vremena ali će vam sva jela biti neuporedivo ukusnija sjeckana ... prikaži još! nožem. Vrhunski svjetski kuhari su potvrdili tu činjenicu. Kapuli i češnjaku treba rukom odstraniti središnji prokrijali dio, ako je prisutan. Od peršina se koristi samo list. I lijepo na drvenoj dasci oštrim nožem sve isitnite.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.