19. travnja 2016.

Još malo pa nestalo: Rižoto sa šparogama

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Iva Jugović
    vanillaiva@gmail.com 14:25 19. Travanj 2016.

    Obzirom da sam iz Brtonigle dat ću svoje mišljenje. Rižoto se radi sa češnjakom, a vrhnje za kuhanje nije potrebno. Od tvrdih dijelova šparoga radi se temeljac i dodaje se kod podlijevanja rižota.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.