09. travnja 2016.

Kako napraviti marcipan?

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Siniša 20:41 13. Svibanj 2022.

    Mislim da ovaj recept, kao i svi koje sam do sada našao na netu , nije dobar. Prvo, ključna kvaliteta marcipana je da krcka pod zubima kakle mora biti bar malo kristalnog šećera. Inače umjesto da se u marcipanu uživa ... prikaži još! on bi bio neka dosadna pasta. Recimo kao da ti netko da recept za čips koji je gumast ali OK okusa. To nije to. Drugo, bjelanjak je užasno loša ideja. Sirova jaja su puna bakterija i ako će se takav proizvod još držati neko vrijeme uskladišten to bi bila bakterijska bomba!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.