Recepti 17. prosinca 2017.

Kako smo se upustili u pripremu rudarske greblice

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaisyDee 09:47 21. Prosinac 2017.

    Svaka čast na volji i trudu, no ipak ovo na slici nije rudarska greblica, ona izgleda i slaže se drukčije nego što ste vi napravili, iako vjerujem da je okus sličan originalu.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.