Recepti 27. studenoga 2016.

Ledeni vjetar od čokolade za polizati prste

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sookie 14:24 27. Studeni 2016.

    Kažete, podijelite smjesu za beze na 3 dijela, a na fotografiji su 4. I klasična beze kora (bjelanjci, šećer, ocat, kao što piše u vašem receptu) je bijela, na fotografiji je smeđa. Možda biste trebali uskladiti fotku s receptom? ;)

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.