Kolumne 27. veljače 2021.

Međimurska gibanica u malo drugačijem izdanju

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Barbara Petrović
    merida 16:03 22. Rujan 2020.

    Nastavak na prvi komentar, jer nije sve stalo u jedan. Sada ću praviti kolač drugi put i sve ću raditi isto osim redoslijeda slaganja, moj izbor će biti jabuke, mak, sir, orasi......

  • Avatar Barbara Petrović
    merida 16:02 22. Rujan 2020.

    Recept je odličan. Prošle god. sam ga pravila prvi put i držala sam se recepta kako piše. Kolač je ispao super, omjeri nadjeva su ok, slatkoća također, sve štima osim jedne stvari. Redoslijed slaganja nadjeva nije dobar, mak prvi nije ... prikaži još! dobra opcija jer je suh i donje kore se ne navlaže nego ostanu suhe bez obzira što se mažu vrhnjem. Onda idu orasi, opet suši sastojak naspram sira i jabuka koji su mokriji.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.