10. listopada 2016.

Novo ruho jabuka u šlafroku

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alder 13:22 10. Listopad 2016.

    Niš ne kužim. Kakvo kuhanje jabuka, kakvo sjeckanje: Jabuke ocijedite, nasjeckajte i dodajte na maslacu. Kuhajte jabuke dok ne omekšaju pa dodajte ocat. Ili ih treba narezati na kolutove poprečno ili nasjeckati na komadiće? Ili kuhati s octom ili peći u ulju?

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.