Recepti 18. siječnja 2018.

Hit sezone: Orašasti pire od celera

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gordana23 12:49 21. Travanj 2021.

    Meni je taj pire puuuuno bolji ako se celer ne kuha, nego dinsta. Na kockice izrezan celer stavim na malo maslinova ulja, posolim i dinstam na laganoj vatri dok ne omekša. Ovo zahtijeva da celer malo češće promiješate. Istina da ... prikaži još!a za to sve treba malo više vremena, ali okus je kud i kamo puniji. Kad se celer smekša, dodam otprilike dvije žličice maslaca i usitnjavam štapnim mikserom dodajući po malo mlijeka (jedno pet, šest žlica za pola glavice celera), odnosno dok nisam zadovoljna s gustoćom.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.