11. veljače 2015.

Osvoji 'Mrvicu svaki dan' i doživi ljepotu kuhanja

Članak Povratak na članak
Komentari 71
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rencica_1987 15:37 13. Veljača 2015.

Imam veliku želju osvojiti ovu fantastičnu kuharicu koju bih poklonila svome dečku da mi kuha, a ja ću uživati u predivnim jelima :)

• Anamary993 23:37 17. Veljača 2015.

Studentica sam koja svakodnevno uči i uči, slova i brojke su se već pomiješale, glava je puna podataka i potrebno se je malo opustiti i raditi ono što voliš kuhati! Da bi to kvalitetno odradila, potrebna je kvalitetna kuharica koju ... prikaži još!u imate samo VI! Mlada sam i to mi je zaista potrebno!

• Apeiron 18:09 13. Veljača 2015.

Pamtim oduševljenje prvim brojem časopisa Mrvica. Jednostavni, a opet složeni recepti, domaći i prilagođeni sezoni. Mrvica je odredila moj stav prema hrani i oblikovala moje kuhanje. Želio bih ovu kuharicu kako bih rastao u znanjima i iskustvima prilikom kuhanja, što ... prikaži još! ću s njom sigurno postići!

• asantova 19:15 12. Veljača 2015.

Željkina kuharica je zasigurno zanimljiva,kreativna a opet pristupačna svojim namirnicama i načinom pripremanja i nama koji s radošću i ljubavi pripremamo obroke za svoje najmilije.Stoga Mrvica za svaki dan bi zasigurno naišla na plodno tlo i u mojoj kuhinji...ugostila bih ju rado!

nensy18 11:46 18. Veljača 2015.

Obožavam kuhati ..a nadasve isprobavati zanimljive recepte .Uživam u kuhinji jer u mojim izazovima sudjeluje i moj dragi.Zajedno otkrivamo nove okuse koje uvijek pokušavamo stopiti sa nekim finim vinom.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.