Kolumne 04. listopada 2020.

Pita s jabukama - vječni i najukusniji klasik

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinica 16:20 15. Rujan 2018.

    Pozdrav! S dužnim poštovanjem prema receptu, ali za pitu i štrudlu, da bi se izbjegao bljutav okus, puno je bolje koristiti reske jabuke, naravno, kao što ste rekli, po mogućnosti domaće. 😀

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.