Kolumne 24. rujna 2019.

Pržena svinjska jetrica - ideja za genijalan ručak

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • drdamjan 19:03 11. Travanj 2022.

    Kad mi napiše brašno, ženooooo... idem u diskont, i koje ću brašno kupit? Molim kilu brašna za jetrice! Da znam, ne bih dolazio ovamo čitat, majko mila... I onda naslov pržena, a ona cijelo vrijeme peče. Peći i pržiti nije ... prikaži još! isto. Idem se ranit.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.