Recepti 25. veljače 2016.

Kad je veza u krizi - napravite rizi-bizi!

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sataras 20:10 05. Travanj 2015.

    Nikad mi nije bilo jasno zašto je naziv jela rizi-bizi. Znam za riži-biži, jer u Dalmaciji je riža iskrivljena na riži, a biž=grašak, ali zašto bez kvačica, neka mi neko pojasni ako zna i može.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.