Kolumne 22. ožujka 2019.

Pun pogodak: Torta od limete i kokosa

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeljka770 15:31 20. Travanj 2019.

    Pozdrav, radila sam ovu tortu, i krema je odlicna i super je ispala,ali nazalost podloga od keksa se raspada. Cak sam umjesto navedenih 60-70 g maslaca maslaca,ja stavila oko 110, i nije bilo dovoljno. Iskusniji ocito znaju napraviti podlogu i ... prikaži još! bez tih grama,ali eto,kod mene promasaj. Odmah mijenjam za iducu put i upisujem "mininalno 150 g maslaca" Eto da znaju pocetnici kao ja.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.