Recepti 13. listopada 2014.

Rižoto od buče s vrganjima

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valter 12:28 26. Listopad 2014.

    Zar se jedan kuhar usudio napisati da se riža ispire? Ovo je teški gaf, talijani bi mu vjerovatno zabranili ustavom da kuha.... Riža za rižote se NE ! Prolazi kroz vodu baš iz razloga da taj škrob poveže rižot i ... prikaži još! daje mu kremastu formu sta je jakooo bitno....

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.