Recepti 26. prosinca 2017.

Sarma: Da se nikad ne zaboravi recept!

Članak Povratak na članak
Komentari 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • charley_s._e. 18:20 01. Siječanj 2016.

    Berislave, ajde Dobar Dan! Htjel bi sugerirati jednu stvar kod pripreme "SARME": umjesto "RIZE" umjesi "GERSHL", ( ili Jecam, Richet). Kompozicija cijele mase je 10 puta TECNIJA. DOBAR TEK!

  • Ribafish 10:19 17. Studeni 2016.

    Sjajna ideja charley! Jeste li možda probali s hajdinskom kašom?

  • Avatar hdoresic
    hdoresic 14:35 17. Studeni 2016.

    Sarma je zakon... Najbolja je ipak s rižom...

  • zeleni_ognjen 14:19 21. Studeni 2016.

    Savršena sarma sa zaprškom i dinstanim lukom? Po meni kafanska sarma, a nema niti opisa kako je prelivena -bit će vodurinom

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.