Recepti 17. ožujka 2017.

Sočna čokoladna torta s maslinovim uljem

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zeljka1 21:48 19. Ožujak 2017.

    koliko trečina ima šečera? 2/3 u cokoladu. pa 1/3 u bjelanjke, pa opet trecina pa jos jedna. malo zbunjujuće

  • Evi 18:31 24. Ožujak 2017.

    Zeljka, I meni je to sa šećerom čudno mislim da se trećina šećera kod miješanja u snijeg od bjelanjaka dijeli na tri dijela!!! I trebalo bi staviti štabu zbog topljenju u čokoladi i povezivanja sa snijegom. Baš razmišljam da ispečem tortu.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.