Špajza 05. prosinca 2018.

Jednostavno genijalno: Tajna savršenog biskvita

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • yashmak 14:14 23. Listopad 2019.

    Da bi stvarno biskvit bio mekan i lagan omjer je 1 jaje, 1 kasika secera, jedna brasna naravno i prasak za pecivo koji se obavezno pomjesa sa brasnom a po zelji vanilin secer e takav biskvit moze i da se ... prikaži još! polovi naravno velicina zavisi od kolicine jaja i ostalih sastojaka a svakako mutiti odvojeno bjelance od zumanceta

  • Babadjed 00:37 21. Svibanj 2018.

    Taj biskvit nista ne valja.Pretezak je i preguste teksture.Mislim da tu sa omjerima nesto ne stima.Pise da se moze staviti na vrh noza prasak za pecivo,ali ni to ne pomaze.Biskvit je stvarno los...😑😑😑

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.