Kolumne 08. lipnja 2019.

Torta od čokolade, jagoda i lješnjaka - može li bolje?

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dany 11:34 09. Lipanj 2019.

    Nešto ozbiljno ne valja s ovim receptom! Na stranu što je presladak uz skoro pola kg šećera samo za biskvit (možda to ovisi o osobnom ukusu), ali na slici su izrazito crni biskviti, dok u receptu nema ni čokolade ni ... prikaži još! kakaa, već samo malo lješnjaka, od čega ne može biti takve boje. Krema se čini dobra, ali recept za biskvit svakako ima nekakve greške ili su slike od neke potpuno druge torte.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.