Kolumne 16. ožujka 2016.

Totalni hit: Pizza s rukolom i pršutom

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Iva Jugović
    vanillaiva@gmail.com 08:43 16. Ožujak 2016.

    Od 250 g brašna napravim u crnoj tepsiji pećnice pizzu, za dvoje, volimo tanko tijesto od integralnog pšeničnog brašna, daje dodatnu notu pizzi. Umak pripremim da zgnječim pelate u lončić, dodam maslinovo ulje, malo vegete i origano te krčkam na ... prikaži još!a laganoj vatri dok se ne zgusne, jedno 10-15 minuta.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.