20. listopada 2016.

Tri sastojka i dva koraka dijele vas od najlaganije cheesecake torte ikada

Članak Povratak na članak
Komentari 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijicaS 17:09 21. Listopad 2016.

    Super je recep i htjela bih ga probati samo mi nije jasan ovaj dio "Ulijte vodu u pleh u kojem cete peci vas cheesecake" kolko vode, u sta,?

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.