27. siječnja 2016.

Vrijeme je za krafne, fritule i kroštule

Članak Povratak na članak
Komentari 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • suzy 21:03 08. Veljača 2015.

    ..."Stručnjak za roštilj", drž' se ti žara i ćevapa, a krafne ostavi nama koji znamo...

  • manda2 21:33 07. Veljača 2015.

    kad bi meni ovako krafne ispale bila bi duboko nesretna

    • suzy 21:01 08. Veljača 2015.

      Apsolutno se slažem !!! A "vrhunski stručnjak" je otvorio dušu i sa nama običnim smrtnicima podijelio svoju mudrost: "...Ako vam tijesto ne propadne na dno posude, već ostane plivati na ulju znači da je temperatura idealna..." I onda ti izgledaju ... prikaži još!aju ko' da su ih radili na krematoriju.... ha ha

  • Avatar Barbara Petrović
    merida 21:55 05. Veljača 2015.

    Njam, njam krafne....najfinije su mi sa domačim pekmezom od marelica.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.