Kolumne 04. listopada 2018.

Zašto nam recikliranje danas još uvijek tako teško pada?

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NED 11:43 31. Kolovoz 2019.

    dobar i poučan članak,još kada bi koristili originalan BOKASHI posip umjesto imitacije iz Slovenije,koja je usput rečeno i puno skuplja... Podsjeća me ovo na članke koji govore o kolačima sa medom kao izuzetno zdravima a onda se umjesto pravog pčelinjeg ... prikaži još! meda koristi laboratorijski proizveden kineski med.Zavaravanje tržišta i kupaca slovenskim proizvodom izuzetno je dobro odrađeno. Više o efektivnim mikroorganizmima koji se ovdje spominju a u tom proizvodu ih nema, na www.emrojapan.com .

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.