25. travnja 2016.

Čestitamo: Prvih deset dobitnika roštilja naše GastRoštiljade!

Hrskava piletina s roštilja
foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
Najbolji proljetni nagradni natječaj konačno daje ploda - čestitamo našim prvim dobitnicima! Pogledajte kuda ide prvih deset roštilja, i ne zaboravite da vas u naredna dva tjedna očekuje još 20 njih!

Sretni dobitnici prvoga kruga nagradnog natječaja su redom:

  1. Tihana Matika (Žminj)
  2. Eugen Nimac (Zagreb)
  3. Katarina Brkić (Vinkovačka)
  4. Đurđica Đurić (Dubravka)
  5. Tajana Tušla (Zagreb)
  6. Suzana Štrk (Briješće)
  7. Dijana Kovačević (Zagreb)
  8. Marijana Žinić (Sisak)
  9. Ivana Katić (Cavtat)
  10. Stipe Šabić (Zagreb)

Kako biste i vi osvojili jedan od preostalih 20 LotusGrill roštilja na ugljen bez dima, potpaljivač i kilogram ugljena, trebate napraviti sljedeće:

Roštilj | Author: Promo foto: Promo

Putem obrasca ispod ovog članka uploadajte fotografiju jela + recept na zadanu temu, a redakcija bira 10 najboljih u svakom krugu. Njih možemo, ako želite, uvrstiti i među recepte korisnika na Gastru!

Da skratimo, napravite svoje jelo, slikajte ga, napišite nam koje ste sve namirnice koristili i na koji način pripremili, i nadajte se da ste bili najmaštovitiji, najukusniji... ili da jednostavno imate dara za slikanje i pisanje. I kuhanje, naravno!

Nagradni natječaj GastRošiljada traje od 15.4. do 5.5. u tri kruga:
1. krug: Najbolje mljeveno meso (ćevapi, pljeska, mazalice, đevreci, uštipci...) 15.4.-21.4. (25.4. objava dobitnika)
2. krug: Marinada + pečena piletina 22.4.-28.4. (2.5. objava dobitnika)
3. krug: Sve s roštilja što nije meso (gljive, povrće, kruh, voće...) 29.4.-5.5. (9.5. objava dobitnika)

Naoštrite noževe, pitajte bake za recepte, izoštrite mobitele i fotoaparate i krenimo u najukusniji natječaj ove godine - čestitke dobitnicima prvoga kruga!

Prijavite svoj recept!

Pravila natječaja pročitajte ovdje

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.