Sezona roštiljanja u punom je jeku, a kako vas prljave rešetke ne bi oneraspoložile donosimo odličan savjet kako će jednostavno i brzo zablistati. Električni roštilj možete prethodno malo i zagrijati.
Pošpricajte ga bijelim octom kako bi se masnoće što brže rastvorile.
Potom uzmite polovicu crvenog luka koja vam stoji već neko vrijeme i sastružite masnoću. Izdašno iskoristite luk. Zatim zgužvajte malo alufolije i očistite rešetku. Isperite i to je to.
Stiglo je proljeće, stigao je i Chill&Grill. I to ravno u vaše domove. Zbog pandemije korona virusa najveći prvomajski festival roštiljade u Hrvatskoj ove će se godine umjesto na Bundeku održati u tvojoj kuhinji, balkonu, dvorištu ili terasi kuće i stana jer #ostanidoma je najsigurnije i upravo tamo će ti stići sve što trebaš za Chill&Grill. Dovoljno je da pratiš missGastro i 24sata i saznaš sjajne nove recepte kako pripremiti omiljene burgere, kotlete, ćevape, povrće, lepinje i sve ono drugo što želiš staviti na roštilj, a čeka te i niz nagrada koje smo pripremili za čitatelje diljem Hrvatske. Saznaj više!