tips & tricks Evo zašto se ne baca voda u kojoj se kuhala tjestenina Voda u kojoj se kuhala tjestenina tajni je sastojak na koji je većina ljudi zaboravila. Znamo zašto ju se isplati sačuv… Špajza
slastičarske tajne Zašto maslac mora biti na sobnoj temperaturi? Ako želiš usavršiti svoje slastičarske vještine, obavezno moraš naučiti kako pravilno izmiješati maslac i šećer Špajza
super savjeti 10 pogrešaka pri pečenju kolača i kako ih izbjeći Toliko stvari može poći po krivu kod pečenja kolača, no tješi nas činjenica da su pogreške bitan dio procesa učenja. Za… Špajza
tips & tricks Zašto je lovorov list neophodan u kuhinji? Chefovi često savjetuju kako je jedan od začina koje obavezno moraš imati - lovorov list. Može se staviti u baš sva jel… Špajza
za nedjeljni ručak Super savjeti za uvijek savršenu juhu Iako se kuhanje juhe čini kao najlakši kulinarski zadatak koji zahtjeva samo lonac vode, povrće i meso, skuhati savršen… Špajza
tips & tricks Znamo sve trikove za najbolja poširana jaja ikad! Ne samo da je poširanje jaja iznenađujuće jednostavno, već otvara cijeli novi svijet raznih, vrlo ukusnih recepata! Uz … Špajza
tko kuha, taj i griješi 14 pogrešaka pri kuhanju – koliko ih ti radiš? Kako se snalaziš u kuhinji? Ako misliš da si kuhinjski all-round igrač, provjeri potkradaju li ti se greške – i digni s… Špajza
Dobro je znati Pečeni krumpir - 5 trikova kako da uvijek bude savršen! Hrskav i ukusan, krumpir dokazuje zašto je generacijama omiljen među starima i mladima a uz naše male savjete uvijek će… Špajza
tips & tricks Čokoladni ekleri – kako do savršenstva? Donosimo vodič uz pomoć kojeg ćeš izbjeći uobičajene zamke u pripremanju savršenih čokoladnih eklera – i dobiti prhke, … Špajza
tips & tricks Kako otvoriti konzervu bez otvarača? Električni i ručni otvarači konzervi spas su kada otvaraš konzervirane juhe, grah, voće i povrće, tunu... ali još uvije… Špajza
tips & tricks Saznaj kako se pravi savršena slastičarska krema Slastičarska krema, kao što joj i sam naziv kaže, jedna je od najosnovnijih vrsta krema koje služe za izradu slatkih de… Špajza
tips & tricks Kremasti dodaci jelima - kada koristimo kiselo, a kada slatko vrhnje I kiselo i slatko vrhnje nezaobilazan su dodatak raznim slatkim i slanim jelima, no treba znati na koji način ih dodati… Špajza
tips & tricks Sve što trebaš znati o kuhanju s đumbirom Đumbir je sve popularniji začin i u našoj kuhinji jer podiže okus mnogim jelima. Otkrij kako prepoznati je li đumbir sv… Špajza
Male tajne Pogledaj kako zamijesiti savršeno tijesto za pizzu Savršen recept za tijesto za pizzu kojeg potpisuje chef Saša Polojac! Špajza