tips & tricks Znamo sve trikove za najbolja poširana jaja ikad! Ne samo da je poširanje jaja iznenađujuće jednostavno, već otvara cijeli novi svijet raznih, vrlo ukusnih recepata! Uz … Špajza
tko kuha, taj i griješi 14 pogrešaka pri kuhanju – koliko ih ti radiš? Kako se snalaziš u kuhinji? Ako misliš da si kuhinjski all-round igrač, provjeri potkradaju li ti se greške – i digni s… Špajza
tips & tricks Ne bacaj vodu od kuhanja tjestenine! A znamo i zašto... Voda u kojoj se kuhala tjestenina tajni je sastojak na koji je većina ljudi zaboravila. Znamo zašto ju se isplati sačuv… Špajza
korisni savjeti Izbjegni 10 najvećih pogrešaka pri pečenju kolača Toliko stvari može poći krivo s ovim poslasticama, no tješi se jer su pogreške bitan dio procesa učenja. Zato smo sasta… Špajza
tips & tricks Znaš li zašto je lovorov list neophodan u kuhinji? Chefovi često savjetuju kako je jedan od začina koje obavezno moraš imati - lovorov list. Može se staviti u baš sva jel… Špajza
Dobro je znati Pečeni krumpir - 5 trikova kako da uvijek bude savršen! Hrskav i ukusan, krumpir dokazuje zašto je generacijama omiljen među starima i mladima a uz naše male savjete uvijek će… Špajza
male tajne Trikovi pomoću kojih ćeš uvijek skuhati savršenu juhu Iako se kuhanje juhe čini kao najlakši kulinarski zadatak koji zahtjeva samo lonac vode, povrće i meso, skuhati savršen… Špajza
tips & tricks Čokoladni ekleri – kako do savršenstva? Donosimo vodič uz pomoć kojeg ćeš izbjeći uobičajene zamke u pripremanju savršenih čokoladnih eklera – i dobiti prhke, … Špajza
tips & tricks Kako otvoriti konzervu bez otvarača? Električni i ručni otvarači konzervi spas su kada otvaraš konzervirane juhe, grah, voće i povrće, tunu... ali još uvije… Špajza
tips & tricks Saznaj kako se pravi savršena slastičarska krema Slastičarska krema, kao što joj i sam naziv kaže, jedna je od najosnovnijih vrsta krema koje služe za izradu slatkih de… Špajza
tips & tricks Kremasti dodaci jelima - kada koristimo kiselo, a kada slatko vrhnje I kiselo i slatko vrhnje nezaobilazan su dodatak raznim slatkim i slanim jelima, no treba znati na koji način ih dodati… Špajza
tips & tricks Sve što trebaš znati o kuhanju s đumbirom Đumbir je sve popularniji začin i u našoj kuhinji jer podiže okus mnogim jelima. Otkrij kako prepoznati je li đumbir sv… Špajza
Male tajne Pogledaj kako zamijesiti savršeno tijesto za pizzu Savršen recept za tijesto za pizzu kojeg potpisuje chef Saša Polojac! Špajza
korisni savjeti Savršeno nareži pitu baš svaki put Može biti naporno dijeliti i rezati pitu dok prijatelji i obitelj promatraju svaki tvoj pokret, željno iščekujući njiho… Špajza