tips & tricks Saznaj kako se pravi savršena slastičarska krema Slastičarska krema, kao što joj i sam naziv kaže, jedna je od najosnovnijih vrsta krema koje služe za izradu slatkih de… Špajza
male tajne Trikovi pomoću kojih ćeš uvijek skuhati savršenu juhu Iako se kuhanje juhe čini kao najlakši kulinarski zadatak koji zahtjeva samo lonac vode, povrće i meso, skuhati savršen… Špajza
tips & tricks Znamo sve trikove za najbolja poširana jaja ikad! Ne samo da je poširanje jaja iznenađujuće jednostavno, već otvara cijeli novi svijet raznih, vrlo ukusnih recepata! Uz … Špajza
tips & tricks Znaš li zašto je lovorov list neophodan u kuhinji? Chefovi često savjetuju kako je jedan od začina koje obavezno moraš imati - lovorov list. Može se staviti u baš sva jel… Špajza
tips & tricks Kremasti dodaci jelima - kada koristimo kiselo, a kada slatko vrhnje I kiselo i slatko vrhnje nezaobilazan su dodatak raznim slatkim i slanim jelima, no treba znati na koji način ih dodati… Špajza
tips & tricks Sve što trebaš znati o kuhanju s đumbirom Đumbir je sve popularniji začin i u našoj kuhinji jer podiže okus mnogim jelima. Otkrij kako prepoznati je li đumbir sv… Špajza
Male tajne Pogledaj kako zamijesiti savršeno tijesto za pizzu Savršen recept za tijesto za pizzu kojeg potpisuje chef Saša Polojac! Špajza
korisni savjeti Savršeno nareži pitu baš svaki put Može biti naporno dijeliti i rezati pitu dok prijatelji i obitelj promatraju svaki tvoj pokret, željno iščekujući njiho… Špajza
male tajne Zašto maslac mora biti na sobnoj temperaturi? Ako želiš usavršiti svoje slastičarske vještine, obavezno moraš naučiti kako pravilno izmiješati maslac i šećer. Ne sam… Špajza
korisni savjeti Izbjegni 10 najvećih pogrešaka pri pečenju kolača Toliko stvari može poći krivo s ovim poslasticama, no tješi se jer su pogreške bitan dio procesa učenja. Zato smo sasta… Špajza
dobro je znati Genijalni trikovi uz koje kolači uvijek uspiju! Ljubitelji kuhanja širom svijeta odabrali su osam omiljenih savjeta Marthe Stewart za pripremu kolača koje ćeš sasvim s… Špajza
Dobro je znati Chefovi znaju: Ovi trikovi tvoje božićne kolačiće dižu na profi razinu! Vjerujemo da znaš kako ćeš uz pomoć žumanjka (za razliku od cijelog jajeta) dobiti bogatiji kolačić, ili da je ključ za… Špajza
Dobro je znati Pečeni krumpir - 5 trikova kako da uvijek ispadne savršen! Hrskav i ukusan, krumpir dokazuje zašto je generacijama omiljen među starima i mladima a uz naše male savjete uvijek će… Špajza
Dobro je znati Klasični temeljci - otkrij tajnu kako popraviti okus svakog jela Kad vidiš u receptu temeljac, uvijek ga preskočiš jer ga nikad nemaš? Svladaj umijeće klasičnih temeljaca jer samo tako… Špajza
Gastro.hr Da bi mesna štruca uspjela bez greške, tu su naše male tajne Mesna štruca je savršeno obiteljsko jelo, pa se često nađe na stolu kad valja nahraniti više usta. Otkrijte trikove uz … Špajza
MIRISI JESENI Kesteni iz pećnice bit će najbolji ako ih ovako pripremiš Miris kestena je miris jeseni. Bi kesteni pečeni ili kuhani, njihov miris je neodoljiv, osobito kada smo u potrazi za n… Špajza
Trikovi iskusnih kuhara Ovaj tajni sastojak čini šlag puno ukusnijim (i ljepšim!) Ljeti vjerojatno svi napravimo više šlaga nego tijekom ostatka godine. Od jednostavnog preljeva za svježe voće do svih … Špajza
Dobro je znati Imamo 2 pravila za pripremu lososa i recept koji će se svidjeti i onima koji ga… Ako si od onih koji ne vole losos, ne preskači ovaj recept. Otkrit ćemo ti zašto zaslužuje da mu pružiš drugu šansu – i… Špajza
Tekuća sreća Rastopljena čokolada bit će savršena uz ove trikove Kad se topi čokolada, znači da se priprema neki kolač u kojem žele uživati baš svi. A da bi se to dogodilo, čokolada mo… Špajza
Trikovi iskusnih kuhara 8 načina da maksimalno iskoristiš umak od rajčice iz konzerve Nisu svi umaci jednaki, a ponekad im baš fali nešto da dobiju onaj prepoznatljivi, domaći okus. Uz pomoć nekoliko stvar… Recepti