Što se sve nudi na ovoj opuštenoj tržnici možete provjeriti u subotu 18. siječnja od 11 do 19 sati. I ako se ne vratite kući s vrećicama punima najfinije hrane, na Tavanu uvijek možete čuti zanimljive priče, raspitati se o ekološkoj proizvodnji i dobiti koristan savjet o uzgoju ili idealan recept za subotnji ručak.
Na Malom placu na tavanu ovog vikenda, uz jednu od domaćica Jelenu Ivu Nikolić, očekuju vas domaći pekmezi i džemovi, med i srodni proizvodi, slasne borovnice i mirisne klementine. Uz naranče, grejpove, jabuke moći ćete probati i veganske torte i tortilje, paštete, peciva, maslinovo ulje, a sve to na kraju zaliti s najukusnijim prirodnim sokovima od jagode, šipka i aronije. Ako vam ovaj popis ipak nije dovoljan, najbolje je da se sami uvjerite i u subotu se lagano zaputite prema bogatstvu mirisa i okusa koji se šire Malim placom na tavanu.
Potražite Mali plac na Facebooku.