12. kolovoza 2016.

Najbolji ljetni zalogaji za vikend druženja

Bruskete
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Za vikend druženja odabrali smo nekoliko brzih zalogajčića

Brusketa je idealna grickalica zbog brzine pripreme i brojnih varijacija. S prepečenom kriškom kruha možete dobiti prave male gurmanske delicije. Možete ih premazati maslinovim uljem i češnjakom, nadjenuti čime god poželite, a osim u pećnici, zgodne su i za grill tavu. Nasjeckana rajčica sa svježim bosiljkom i kriškom mozzarellom svakako je jedan od popularnijih nadjeva, a u nastavku vam donosimo nekoliko prijedloga sa sezonskim namirnicama.

Za jednostavne bruskete od dinje i pancete trebat će vam svega 10 minuta, a recept pronađite ovdje. Prepečeni kukuruzni kruh poslužite s tikvicama i rajčicama te oduševite vaše goste. 

Za potpuni doživljaj ljeta pripremite bruskete s inćunima i rajčicama, recept ovdje.

Ukoliko želite nešto drugačije, od gotovog lisnatog tijesta pripremite mini pite s rajčicama i dodacima po želji. Recept pročitajte ovdje. Ideje za pripremu pića koje će sigurno rashladiti i oduševiti vaše uzvanike pronađite ovdje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.