16. rujna 2016.

Neodoljiva piletina punjena pestom i mozzarellom

piletina
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Kada piletinu spojite s finim pestom i rastezljivom mozzarellom, znate da niste pogriješili.

Domaći pesto pripremite od svježeg bosiljka, maslinovog ulja, limunovog soka, soli, papra, malo parmezana i pinjola ili badema. Kombinirajte ga uz tjesteninu ili pripremite ova nevjerojatno ukusna pileća prsa.

Sočna iznutra, hrskava izvana, zaista su sve što možete poželjeti. Napunite ih mozzarellom pa ih pecite u omotaču od krušnih mrvica i parmezana. Uživanje zagarantirano!

Potrebno vam je:

  • Pileća prsa
  • 3 žlice pesta
  • 3 žlice mozzarelle
  • 2 šalice krušnih mrvica
  • 3 žlice parmezana
  • 1 jaje

Priprema:

  1. Pileća prsa premažite pestom i pospite mozzarellom.
  2. Zarolajte i pričvrstite čačkalicom.
  3. Uvaljajte u jaje pa u mješavinu krušnih mrvica i parmezana.
  4. Pecite na 180 stupnjeva oko 20 minuta.

Cijeli postupak pogledajte u videu!

Dobar tek! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.