22. listopada 2016.

Ručak za čistu peticu: Pizza s piletinom i alfredo umakom

Bijela pizza
1/2
foto: Screenshot YouTube
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznato je da se alfredo umak odlično slaže s piletinom, a kako sve izgleda na pizzi, uvjerite se pripremom ovog jela

Alfredo umak pripremite od maslaca, vrhnja za kuhanje, češnjaka i parmezana. Njime premažite tijesto za pizzu, dodajte mozzarelle, skuhane komadiće piletine i kockice rajčice. Pecite pizzu na 230 stupnjeva oko 15 minuta i uživajte u bijeloj pizzi s okusom češnjaka i s komadićima piletine. U videu pogledajte detaljnu pripremu. Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.