Mediteranski okusi pomiješani s tjesteninom u vruće ljetne dane uvijek su pravi odabir. Pripremite tjesteninu s rajčicom i maslinama pa navalite na prave morske okuse. Možete ubacite i koji inćun ili žlicu kapara kako bi dodatno začinili cijelu kombinaciju. Vjerujte, ovakva tjestenina priprema se brzo, a nestaje još brže.
Sastojci:
- 1 crveni luk
- 2 režnja češnjaka
- 500 g peneta Paštaria
- 1 kg mini rajčica
- 10 dag crnih maslina
- Maslinovo ulje
- Vezica peršina
- Sol, papar
Priprema:
- Narezati luk, mini rajčice, masline i peršin.
- Luk popržiti na maslinovu ulju, dodati zgnječeni češnjak i pasirane mini rajčice.
- U sve dodati peršin i masline te ubaciti par listova bosiljka.
- Paštu skuhati prema uputama.
- Kad je gotova, pomiješati je s umakom.
Ako tražite sjajnu tjesteninu čija će kvaliteta odgovarati najboljim namirnicama, isprobajte Paštariju - tjesteninu s dugogodišnjom tradicijom koja proizlazi iz ljubavi prema pašti i savršeno komplimentira pravim gurmanskim jelima.
Dobar tek!