gastro postao
Za ovo jelo možete koristiti tjesteninu koju želite
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 916
Potrebno vam je
- 1 žlica ulje maslinovo
- 8 kom kobasice svinjske
- 1 kom luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- 1 mala žlica čili u prahu
- 400 g rajčica, crvena
- 400 g tjestenina s jajima
Priprema
- U loncu zagrijte vodu do vrenja, a u tavi ugrijte ulje. Narežite kobasice na komade i pržite ih dok ne dobiju boju. Smanjite vatru pa dodajte luk i češnjak te pržite dok ne omekšaju.
- Dodajte čili i konzervirane rajčice pa pustite da zavrije. Smanjite vatru i pustite da se krčka deset minuta, a za to vrijeme skuhajte tjesteninu da bude “al dente”.
- Kada je tjestenina skuhana, ubacite je u tavu i malo promiješajte. Poslužite toplo.
Izvor Skuhatćute