gastro postao
Recepti na bazi "sve u jednom loncu" u posljednje vrijeme postaju sve popularniji zbog jednostavne i kratke pripreme. Jeste li spremni doći do ukusnog obroka na "zaobilazan" način?
Konačno, možete skuhati tjesteninu i napraviti umak u isto vrijeme. Da bi stvar bila još bolja za ovo će vam trebati samo 10 minuta. Osim toga, isprljat ćete samo jednu dublju tavu.
Donosimo vam recept kako skuhati tjesetninu i umaku od rajčice u jednoj posudi. Ako mislite da nije moguće, pogledajte video i uvjerite se!
Što vam je sve potrebno?
- 300 g špageta
- 2 žlice maslinova ulja
- 4 šalice povrtnog temeljca
- 240 g pelata
- crveni luk narezan na listiće
- 4 režnja češnjaka
- 2 šalice narezanih gljiva
- bosiljak
- crvena papričica
- origano
- ribani parmezan
- sol
Priprema je jednostavna. Sve sastojke posložite u duboku tavu ili lonac, poklopite, i kada zakipi, maknite poklopac te kuhajte još 10 minuta.
Poslužite i pospite parmezanom.
Dobar tek!