28. rujna 2016.

Treba se pripremiti za zimu: Sočni keks sendviči s kikiriki maslacem

Keksi s kikiriki maslacem
1/2
foto: Screenshot YouTube
gastro postao gastro.24sata.hr
Kremasto i kalorično savršenstvo stvoreno za uživanje

Ovdje nije riječ o klasičnom kolaču s biskvitnom podlogom, već o smjesi za kekse sa sredinom kikiriki maslaca koja se topi u ustima. Trebat će vam brašno, prašak za pecivo, sol, maslac, pećer, jaje, mrvice čokolade i kikiriki maslac. U zagrijanoj pećnici pecite ovaj keksokolač oko 35 minuta i poslužite sa sladoledom. Cijelu pripremu pogledajte u videu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.