23. rujna 2016.

Petak je dan za vino i steak: Uživajte u spoju kod Boćarskog doma!

Meat wines
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Meat–friendly wines je naziv programa koji organiziraju Vinoteka Svijet Vina i trgovina Meat The King u svrhu promocije Hrvatskih vinara i proizvoda.

Vinoteka Svijet vina čija su vrhunska vina na svojim policama pronašla svoje mjesto duže od dvadeset godina nudi vina renomiranih proizvođača iz Hrvatske i cijeloga svijeta.

Vinarije kao što su Billecart – Salmon, Gaja, Tenuta San Guido, Accordini, Adami, Dr. Lossen i dr. te destilerije Gin Mare, Roby Marton, Berta i hrvatski vinari Meneghetti, Tomac, Kozlović, Coronica... svojim dugogodišnjim povjerenjem učinili su ovo mjesto mekom za hedoniste.

Meat wine | Author: Promo foto: Promo

Susjed Meat The King obiteljska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju i preradu mesa hrvatskog podrijetla koja uključuje mrežu obiteljskih gospodarstava i stručnjake u stočarskoj proizvodnji.Višegodišnje iskustvo u proizvodnji i preradi te stručnost i posebna posvećenost odležavanju mesa, uz moderan pristup poslovanju, rezultiraju odličnom suradnjom s vodećim hrvatskim restoranima i kontinuiranim povećanjem broja zadovoljnih kupaca.

Ovaj petak 23.09.2016. od 16- 19 sati na adresi Prisavlje 2 predstaviti će se vinariju Barundić. Pozivamo Vas sve da nam se pridružite u ovoj promociji mladog vinara sa Plešivice.

Dobro nam došli!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.