Naši blogeri Jadrana Ćurković i Dino Bebić, pokazali su pred punom dvoranom kako u samo sat vremena pripremiti najslađe iznenađenje za voljenu osobu. Na radionici koju smo povodom dana zaljubljenih simbolično nazvali ''Za njega i nju'', Jadrana je ''za njega'' pripremila savršeni kremasti desert, u kojem je koristila čak tri vrste čokolade, koje je oplemenila okusom naranče i vanilije. Dino je, s druge strane, ''za nju'' odlučio pripremiti još nježniju varijantu brzinskog deserta, pa je u prvi plan gurnuo bijelu čokoladu, koju je također zamislio u kremastoj varijanti na podlozi od ukusnog, laganog biskvita i obogaćenu bučinim uljem.
Vrhunac naše opuštene radionice bilo je kušanje slastica koje su Jadrana i Dino pripremili u tren oka. Brzinska anketa koju smo proveli među prisutnima nije dovela do proglašenja pobjednika, jer je jedinstveni zaključak bio kako su oba deserta vrlo ukusna i jako jednostavna za pripremu. Na najslađi mogući način Gastro.hr je zaključio ovogodišnji Chocofest, a zbog uspjeha radionice i zadovoljstva posjetitelja sigurno ćemo s ovakvim akcijama nastaviti i u budućnosti, o čemu ćete na vrijeme saznati na našim stranicama.