10. veljače 2014.

Gastro.hr blogeri oduševili na Chocofestu

Chocofest blogeri
1/2
foto: Pixsell.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Nedjelja je na Zagreb Coffee & Chocofestu bila rezervirana za našu slatku radionicu, na kojoj su posjetitelji mogli naučiti razne trikove u pripremi deserata od jakih kulinarskih snaga portala Gastro.hr.

Naši blogeri Jadrana Ćurković i Dino Bebić, pokazali su pred punom dvoranom kako u samo sat vremena pripremiti najslađe iznenađenje za voljenu osobu. Na radionici koju smo povodom dana zaljubljenih simbolično nazvali ''Za njega i nju'', Jadrana je ''za njega'' pripremila savršeni kremasti desert, u kojem je koristila čak tri vrste čokolade, koje je oplemenila okusom naranče i vanilije. Dino je, s druge strane, ''za nju'' odlučio pripremiti još nježniju varijantu brzinskog deserta, pa je u prvi plan gurnuo bijelu čokoladu, koju je također zamislio u kremastoj varijanti na podlozi od ukusnog, laganog biskvita i obogaćenu bučinim uljem.

Vrhunac naše opuštene radionice bilo je kušanje slastica koje su Jadrana i Dino pripremili u tren oka. Brzinska anketa koju smo proveli među prisutnima nije dovela do proglašenja pobjednika, jer je jedinstveni zaključak bio kako su oba deserta vrlo ukusna i jako jednostavna za pripremu. Na najslađi mogući način Gastro.hr je zaključio ovogodišnji Chocofest, a zbog uspjeha radionice i zadovoljstva posjetitelja sigurno ćemo s ovakvim akcijama nastaviti i u budućnosti, o čemu ćete na vrijeme saznati na našim stranicama.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.