21. studenoga 2014.

Isprobajte vitalnu prehranu u Termama Tuhelj i Termama Olimia

Terme tuhelj
1/2
Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
U sklopu festivala vitalnosti održanog u Centru Cvjetni, Terme Tuhelj i Terme Olimia predstavile su velik novitet u svom poslovanju – selfness pristup i vitalnu prehranu po čemu su postale jedinstvene u Hrvatskoj i Sloveniji.

Vitalna hrana u restoranima oba hotela zastupljena je 30% te se radi o hrani koja je pripremljena s posebnom pažnjom i posebnom kombinacijom nutritivnih elemenata. Hrana je lagana, zdrava, bez umjetnih aditiva i dodataka te pripremljena od prirodnih namirnica. Posjetitelji Cvjetnog trga, 15.11. imali su priliku isprobati vitalni meni koji je pripremao chef restorana Dvorac Mihanović Mirko Ljubić.

Na meniju se našao juneći file na podlozi od lisnatih salata, teleći rezanci sa povrćem u woku, grah s povrtnicom i griz s kakaom i mentom kojem su se najviše razveselili. Vitalna hrana dio je selfness koncepta koji je na radionici posebno predstavila dr. Cvetka Avgustin u kojem Terme Tuhelj i Terme Olimia posebno zagovaraju individualna pristup gostu, pokušavajući ga naučiti kako stečene pozitivne navike mogu primijeniti i kod kuće.

Početak predavanja, obilježile su trominutne vježbe za buđenje vitalne energije koje su sastavni dio svakodnevice djelatnika ova hotela. SELFNESS potiče tjelesnu i duhovnu samosvijest, obvezu zdravog načina života i prehrane, psihofizičkog razvoja i vitalnosti što na kraju rezultira dugoročnim poboljšanjem osjećaja i zdravlja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.