gastro postao
                                            
                                        
                                    Neodoljiva kombinacija koja uključuje batat, kozji sir i kelj, a povezuje se finim parmezanom, svakako će vas na najbolji način zagrijati za vrijeme jesenskih dana. 
                                
                                
                                    
                                
                                Tek nekoliko sastojaka dovoljno vam je da pripremite neodoljivo ukusno jesensko jelo. Batat i kelj odlično će se složiti s njokima, a kozji sir divno će podignuti cijelu kombinaciju. Ispecite svaki sastojak zasebno, a zatim ih povežite i dovršite zajedno u pećnici. Na kraju pospite bučinim sjemenkama. Obožavani okusi na taj će način postati još bolji.
Potrebno vam je:
- 1 veći batat
 - 500 g njoka
 - 1 šalica sjeckanog kelja
 - 3 žlice parmezana
 - 1 šaka bučnih sjemenki
 - Kozji sir
 - Maslinovo ulje
 - Sol, papar
 
Priprema:
- Zagrijte pećnicu, a vodu za njoke zagrijte do vrenja.
 - Batat nasjeckajte na kockice pa ga rasporedite po kalupu za pečenje koji ste nauljili maslinovim uljem.
 - Pospite soli i paprom.
 - Pecite oko 20 minuta dok ne omekša.
 - Dok se batat pače, skuhajte njoke.
 - Ocijedite ih i prebacite u posudu.
 - Ubacite pečeni batat i dodajte nasjeckani kelj, kozji sir i parmezan.
 - Pomiješajte sve u kalupu u kojem se pekao batat pa zapecite u pećnici još 15 minuta.
 - Poslužite toplo.
 
Dobar tek!