28. travnja 2016.

Krapina vas poziva na Wellcone!

Krapina
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Kontinentalna Hrvatska neotkriveno je turističko blago, dom srdačnih i gostoljubivih domaćina u zelenom, netaknutom, bregovitom ambijentu Središnje Europe.

Iako se Republika Hrvatska u Europi i svijetu već istaknula ljepotom svoje morske obale, otoka, poluotoka i nacionalnih parkova, vrijeme je da ostvari svoj apsolutni turistički potencijal, promocijom skrivenih ljepota kontinentalne Hrvatske.

Netaknuta priroda, zeleni bregi ukrašeni vinogradima, čarobni vidikovci i povoljna klima, raj su za posjetitelje koji vrijeme vole provoditi na svježem zraku, šetajući ili baveći se tjelesnom aktivnošću

Svu raskoš kulturno-turističke ponude kontinentalne Hrvatske doživite na prvom regionalnom sajmu kontinentalnog turizma “Wellcone“, koji će se održavati od 13. do 15. svibnja u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina.

Na 2.000 četvornih metara modernog izložbenog prostora, posjetiteljima će biti predstavljena cjelokupna kulturno-turistička ponuda kontinentalne Hrvatske - hoteli, restorani, vinarije, seoski turizmi, turističke i putničke agencije, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, turističke zajednice, županije i gradovi, muzeji, toplice, svetišta i ostalo iz turističke ponude.

Krapina | Author: Promo foto: Promo

Prvi regionalni sajam kontinentalnog turizma – „Wellcone“, jedinstvena je manifestacija koja će i posjetiteljima i izlagačima pružiti bogat popratni sadržaj kao što su sudjelovanja na radionicama i panel raspravama, odlasci na jednodnevne izlete, vožnje kočijom kroz grad Krapinu i uživanje u kulturno-glazbenom programu, te brojni popusti i nagrade. Od nendertalaca, srednjeg vijeka, pa sve do modernog doba uz eno i gastro delicije

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, uz supokroviteljstva Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore, te uz partnere Krapinsko-zagorsku županiju, grad Krapinu, Turističku zajednicu Krapinsko-zagorske županije, Turističku zajednicu grada Krapine, Zagorsku razvojnu agenciju, LAG Zeleni bregi, Presečki grupu d.o.o. i Fil-art d.o.o., akademske partnere Veleučilište Vern', Veleučilište Baltazar Zaprešić, medijskog pokrovitelja Radio Kaj, a u organizaciji Zagorje Internationala d.o.o. i tvrtke VinOliva Wine & Food Communication.

Za više informacija posjetite www.wellcone.hr

Dobro došli na Wellcone! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.