gastro postao
Topliji dani ne dopuštaju nam višesatno stajanje u kuhinji pokraj upaljene pećnice. Upravo zato smo smislili novi način serviranja deserta. Pripremite kekse, posudicu i sastojke za finu kremu, krećemo!
Zaboravite pečenje biskvita i dugotrajno hlađenje kolača u hladnjaku. Imamo rješenje za uživanje u desertu bez svih tih popratnih poslova i da, moguće je!
Donosimo recept za finu kremu od limete koju možete poslužiti kao umak uz kekse. Tako jednostavno!
Potrebno vam je:
- Mascarpone
- Vrhnje za šlag
- Limeta
- Šećer u prahu
Priprema:
- Izmiksajte vrhnje za šlag i pomiješajte ga s mascarpone sirom.
- Dodajte sok i koricu limete.
- Dodajte šećer u prahu i dobro izmiješajte.
- Ohladite pola sata u zamrzivaču i poslužite kao umak uz krekere ili kekse.
Dobar tek!