gastro postao
                                            
                                        
                                    Topliji dani ne dopuštaju nam višesatno stajanje u kuhinji pokraj upaljene pećnice. Upravo zato smo smislili novi način serviranja deserta. Pripremite kekse, posudicu i sastojke za finu kremu, krećemo! 
                                
                                
                                    
                                
                                Zaboravite pečenje biskvita i dugotrajno hlađenje kolača u hladnjaku. Imamo rješenje za uživanje u desertu bez svih tih popratnih poslova i da, moguće je!
Donosimo recept za finu kremu od limete koju možete poslužiti kao umak uz kekse. Tako jednostavno!
Potrebno vam je:
- Mascarpone
 - Vrhnje za šlag
 - Limeta
 - Šećer u prahu
 
Priprema:
- Izmiksajte vrhnje za šlag i pomiješajte ga s mascarpone sirom.
 - Dodajte sok i koricu limete.
 - Dodajte šećer u prahu i dobro izmiješajte.
 - Ohladite pola sata u zamrzivaču i poslužite kao umak uz krekere ili kekse.
 
Dobar tek!