122 prikaza 29. listopada 2013.

Matijina kuća kobasica

matija kobasica.jpg
1/2

U ponudi su kobasice koje su potpuno prirodne i zdrave, bez dodataka i aditivaVeć dobro poznata zagrebačka gastro oaza, smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice, u kojoj je svoje korijene ‘pustio’ Wok by Matija i u kojoj je održan prvi hrvatski street food festival, bogatija je za još jedan gastronomski novitet. Matija Nikolić, bivši finalist popularnog kulinarskog showa “Masterchef” nakon svojih odličnih wok i wrap recepata predstavio je i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura. 

Radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj se recepturi koristi samo janjeće, juneće i svinjsko meso bez dodataka i aditiva. Matijina Kuća kobasica svojom ponudom sigurno će obogatiti zagrebačku gastro scenu.
U kvalitetu Matijine kobasice uvjerili su se mnogi Zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su na otvorenju Kuće, uz kobasice, uživali u pečenim kestenima i kuhanom vinu. U opuštenoj atmosferi zabavljali su se i Indira Vladić s dečkom Miroslavom, te voditeljica Martina Podgorski. Matijina Kuća kobasica nastavak je uspješne gastro priče, koja na tome neće stati jer, kako najavljuje Matija, priprema nam nova iznenađenja i kulinarska rješenja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.