U ponudi su kobasice koje su potpuno prirodne i zdrave, bez dodataka i aditivaVeć dobro poznata zagrebačka gastro oaza, smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice, u kojoj je svoje korijene ‘pustio’ Wok by Matija i u kojoj je održan prvi hrvatski street food festival,
bogatija je za još jedan gastronomski novitet. Matija Nikolić, bivši
finalist popularnog kulinarskog showa “Masterchef” nakon svojih odličnih wok i wrap recepata predstavio je i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura.
Radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj se recepturi koristi samo janjeće, juneće i svinjsko meso
bez dodataka i aditiva. Matijina Kuća kobasica svojom ponudom sigurno će obogatiti
zagrebačku gastro scenu.
U kvalitetu Matijine kobasice uvjerili su se mnogi Zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su na otvorenju Kuće, uz kobasice, uživali u pečenim kestenima i kuhanom vinu. U opuštenoj
atmosferi zabavljali su se i Indira Vladić s dečkom
Miroslavom, te voditeljica Martina Podgorski. Matijina
Kuća kobasica nastavak je uspješne gastro priče, koja na tome neće stati jer, kako najavljuje Matija, priprema nam nova iznenađenja i kulinarska rješenja.
Matijina kuća kobasica
29. listopada 2013.
gastro postao