28. listopada 2015.

Gdje za Halloween? Imamo najslađe rješenje za vas

Mak na konac
foto: Mak na konac
gastro postao gastro.24sata.hr
Omiljena zagrebačka slastičarna Mak na konac pripremila je nezaboravno zagrijavanje uz pomaknute kolačiće za Halloween

Budući da smo rado prisvojili američki Halloween, šteta ga je ne provesti ga u dobrom društvu uz piće i kolačiće. Umjesto maškarade, jer za to imamo veljaču i poklade, predlažemo vam da se počastite genijalnim Halloweenom koji je za vas pripremila zagrebačka slastičarna Mak na KonacPetra Jelenić i društvo osmilili su "Pomaknuto zagrijavanje za Helloween" koje će se održati 31. listopada, od 19h do 22h u ulici Popa Dukljanina 1. Ukoliko se jako želite maskirati, Mak na Konac vam poklanja još jedno piće dobrodošlice (uz ulaznicu uključeno piće dobrodošlice za sve), a posebno osmišljeni kolači oduševit će vas.

Mak na konac | Author: Mak na konac foto: Mak na konac

Ulaznice od 100 kuna potražite na njihovoj Facebook stranici ili direktno nazovite slastičarnu. Na meniju će se naći zubati cup cakes od buče, Kiklopčići na šibici, šišmišasti i bundevasti keksi, crno-crne kremice, mumijice na štapekima i brojni drugi "strašni" kolačići.  Povedite dragu osobu na zasluženu dozu slatkog i zabavite se!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.