11. listopada 2015.

Na "Zeleni plac" po najbolji špeceraj

Point
foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr
Usred Point shopping centra nudi se najbolji izbor svježeg voća, povrća, meda, čajeva, kolača, špeka, čvaraka, začina, zimnice, sirupa, vina, likere i ostalih delicija koje mali prizvođači uzgajaju u svojim vrtovima, plastenicima te čuvaju u trapovima i podrumima. Sve koji vole zdravu hranu, ali i dobar provod, Point poziva 31.10. na Helloween Pumpkin Show powered by Zeleni plac

Ono smo što jedemo, doslovno. Naše prehrambene navike diktiraju kako ćemo se osjećati i koliko ćemo biti vitalni. Ako dan, primjerice, započnete svježim domaćim voćem i medom uz dodatak oraha sasvim ćete sigurno imati energije za sve izazove. Osim izbora namirnica, vrlo je važno i njihovo porijeklo. Mnogi prednosti daju špeceraju domaćeg porijekla, onoga koji je proizveden u susjedstvu....

Point | Author: PR foto: PR

Kako bi svojim kupcima ponudio mogućnost dobrog izbora zelenih proizvoda, Point shopping centar otvorio je "Zeleni plac" – usred trgovačkog centra nudi se najbolji izbor svježeg voća, povrća, meda, čajeva, kolača, špeka, čvaraka, začina, zimnice, sirupa, vina, likere i ostalih delicija koje mali prizvođači uzgajaju u svojim vrtovima, plastenicima te čuvaju u trapovima i podrumima. Point shopping centar želio je izaći u susret svojim posjetiteljima te je okupio male proizvođače domaće i zdrave hrane da dođu u centar i ponude svoje proizvode posjetiteljima.

Point | Author: PR foto: PR

Tako je „Zeleni plac“ nastao i dobio svoj smisao. Point shoping centar na ovaj način istovremeno pomaže i malim obiteljskim proizvođačima i svojim posjetiteljima. Osim ponude proizvođača hrane, na Zelenom placu mogu se pronaći i dječje ručno rađene igračke, nakit te prirodna kozmetika. Point shopping centar od samog je otvorenja prepoznao i upoznao svoje susjede i njihove potrebe. Uvidio je kako u neposrednoj okolici žive mladi bračni parovi s djecom, koji žive užurbanim tempom i rade do kasno navečer te je mogućnost kupnje zdravog "špeceraja" na "Zelenom placu" za njih, ali i za sve ostale posjetitelje, odlično rješenje.

Point shopping centar otvoren je u rujnu 2013. godine i prvi je trgovački centar osmišljen prema potrebama susjedstva. Brzo je postao centralna točka okupljanja, kupovine, zabave i opuštanja stanovnika zapadnog dijela Zagreba. Centar je građen u skladu s modernim standardima održivosti, urbane arhitekture i inovativnih prostora. Point kontinuirano upotpunjuje i obogaćuje svoju ponudu modernim trgovinama i ponudom brendova. Sve koji vole zdravu hranu, ali i dobar provod, Point poziva 31.10. na Helloween Pumpkin Show powered by Zeleni plac. Više informacija o centru dostupno je ovdje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.