Najave 27. listopada 2021.

Ako voliš ljuto, isprobaj "opake" Submarine burgere

; Submarine slideri s ljutim papričicama foto: Sandro Sklepić
gastro postao gastro.24sata.hr
U restoranima Submarine ovih dana pripremaju "opake" burgere s Volim ljuto papričicama

Submarine i Volim ljuto imaju dobru vijest za sve obožavatelje ljutih papričica, koji nemaju problem s nekoliko stotina tisuća Scovillea. Rezultat suradnje ovih prepoznatljivih brendova su tri mini burgera s različitim čili papričicama - i različitim stupnjem ljutine. Izdržljivost gostiju testirat će papričicama Hot Portugal, Fatalii i Trinidad Scorpion Yellow.

Vrijedi istaknuti da sadnica spomenute Trinidad Scorpion Yellow daje plodove srednje ljutine od 1 200 000 po Scoville skali. Volim ljuto piše kako je do 2014. godine neslužbeno bila najljuća papričica na svijetu te da individualni plodovi mogu doseći čak 2.000.000 SHU. Dakle, barem jedan od ova tri burgera bit će izazovan i za one koji imaju iskustva s papričicama. 

 

"Zašto baš ove papričice? Više je razloga! Zato što se spremamo na niske temperature i zagrijavamo organizam, zato što je začinjena hrana jako zdrava i zato što svaki dan stavljamo nove izazove pred vas i nas. Ne brinite se, pripremili smo i mlijeka u dovoljnim količinama", poručuju iz Submarinea.

Ovi opaki slideri čekaju te u svim restoranima Submarine u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu, a moguće ih je naručiti i putem dostavnih servisa po cijeni od 68 kuna. Požuri jer ponuda traje samo do nedjelje, 31. listopada. 

 | Author: Sandro Sklepić foto: Sandro Sklepić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.