Najave 17. rujna 2024.

Ben & Jerry's novi sladoled posvetili Kamali Harris!

Ben & Jerry’s Kamala Harris sladoled
Ben & Jerry’s svoj su novi sladoled posvetili - Kamali Harris
foto: Ben & Jerry’s
Novi okus Ben & Jerry's sladoleda - Kamalin kokosov jubilej - inspiriran je njezinom viralnom izjavom "Zar misliš da si samo pao s kokosova drveta?"

Ben Cohen i Jerry Greenfield, suosnivači popularnog američkog brenda sladoleda Ben & Jerry’s, udružili su se s političkom organizacijom MoveOn u razvijanju novog i ekskluzivnog okusa sladoleda kojim žele podržati predsjedničku kandidaturu potpredsjednice SAD-a Kamale Harris.

Novi Ben & Jerry's sladoled zove se Kamalin kokosov jubilej. Riječ je o sladoledu s okusom kokosa, s linijama karamel umaka i šarenima konfetima u obliku zvjezdica.

Kamala Harris | Author: REUTERS/PIXSELL Kamala Harris foto: REUTERS/PIXSELL Cher Možda vas zanima... Nije šala - slavna pjevačica ima tvornicu sladoleda! Najave

Sladoledna turneja diljem SAD-a

MoveOn kreće i na turneju sa svojim kamionom za sladoled - vozit će se se kroz ključna područja i dijeliti besplatan sladoled kako bi doprijeli do birača i potaknuli njihovu uključenost u izbore koji u SAD-u slijede u studenome. Turneja "Glasaj" obuhvatit će više od 20 gradova u državama ključnim za izbore (Michigan, Wisconsin, Arizona, Nevada). 

Suosnivači Ben & Jerry’sa, Ben Cohen i Jerry Greenfield, inspiraciju za novi okus sladoleda pronašli su u viralnoj izjavi Kamale Harris. Potpredsjednica SAD-a, citiravši svoju majku, u svom je govoru, kada je najavila da će zatražiti demokratsku nominaciju za predsjedničku kandidatkinju nakon Bidenova odustajanja od predsjedničke utrke, izjavila "Zar misliš da si samo pao s kokosovog drveta?".

Ostali novi Ben & Jerry's okusi sladoleda, koji će biti dostupni samo na ovoj slatkoj predizbornoj turneji, uključuju okus naziva Oslobođen od vanilije, Rođendanska torta za proslavu inauguracije, Sorbet za borbu za naša prava i MoveOn mobilizator od mliječne čokolade.

Van Leeuwen, sladoled za pse Možda vas zanima... Napokon i psi mogu uživati u gurmanskom sladoledu Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.