Najave 31. svibnja 2024.

Napokon i psi mogu uživati u gurmanskom sladoledu

Van Leeuwen, sladoled za pse
Gurmanski sladoled za pse
foto: Van Leeuwen
Ovog ljeta i psi će moći uživati u posebnom gurmanskom sladoledu, namijenjenom baš njima. Sladoled za pse ima okus kikiriki maslaca i banane, i ne sadrži mliječne proizvode

Craft proizvođači sladoleda iz Amerike, Van Leeuwen, osvojili su tržište vrhunskim gurmanskim sladoledima, kao i veganskim gurmanskim sladoledima, a sada se šire i na četveronožne sladoledoljupce.

Naime, na tržište su pustili svoj gurmanski sladoled za pse kojime su proširili svoju ponudu craft sladoleda. Poznati njujorški brend surađivao je s brendom gurmanske hrane za pse Ollie kako bi ostvario ovaj pseći slatki san.

pas, hrana Možda vas zanima... Restoran u kojem psi uživaju, a vlasnici su samo pratnja Najave

Van Leeuwen, sladoled za pse | Author: Van Leeuwen Gurmanski sladoled za pse foto: Van Leeuwen

Za pse svih uzrasta

"Drago nam je što smo u suradnji s Olliejem stvorili vrlo posebnu poslasticu za pse svih uzrasta. Riječ je o savršenoj kombinaciji okusa!

Moj pas Hachi i svi psi u našem uredu probali su ovaj novi sladoled i nisu je se mogli zasititi. Nadamo se da će se svidjeti i vašim psima“, rekao je Ben Van Leeuwen, suosnivač i izvršni direktor tvrtke Van Leeuwen.

Okus maslaca od kikirikija i banane

A kakav točno okus ima ovo limitirano izdanje pseće zamrznute poslastice? Kako suradnički dvojac objašnjava, to je kombinacija koju vole svi psi: maslac od kikirikija i banana. Sladoled ne sadrži mliječne proizvode.

U posljednjoj slatkoj inovaciji u hrani za štence za sada mogu uživati jedino ​​kućni ljubimci koji žive u New Yorku i Kaliforniji. No nadamo se da ni hrvatski psi neće dugo biti zakinuti za gurmanski pseći sladoled. Jer, ne bi bilo fer…

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.