Najave 25. siječnja 2024.

Restoran u kojem psi uživaju, a vlasnici su samo pratnja

pas, hrana
Psi i mačke uživat će u vrhunskim jelima, a vlasnici će im biti samo pratnja foto: Karsten Winegeart/Unsplash
gastro postao gastro.24sata.hr
U Madridu se otvara pop up restoran u kojem u vrhunskoj hrani uživaju ljubimci, dok su njihovi vlasnici - samo pratnja

Ne, ovo nije još jedan pet friendly restoran! Ovo je mjesto u kojem će vlasnici biti pratnja svojim ljubimcima, a oni će pak uživati u vrhunskim, sofisticiranim jelima prilagođenim baš njima!

Pitaš se gdje je to mjesto? U Madridu, a riječ je o pop up restoranu za pse i mačke koji će biti otvoren od 27. siječnja do 4 veljače u madridskoj palači Svete Barbare.

Projekt je pokrenuo proizvođač ekskluzivne hrane za kućne ljubimce Harper & Bone, a psi i mačke u ovom će pop up restoranu moći uživati u zanimljivim degustacijskim menijima prilagođenim njihovoj dobi, veličini, ali i – ukusu. Sve će, najavljuju, biti pripremljeno od svježih, vrhunskih namirnica.

Za ljubimce samo vrhunske namirnice

Ovi posebni gosti restorana moći će kušati degustacijske menije sastavljene od nekoliko sljedova koji će nositi i maštovite nazive- Primjerice, meni Okusi s farme inspiriran je okusima polja, a sastojat će se od mesa peradi - pačetine, piletine, puretine, super hrane te svježeg povrća i voća.

Meni nazvan Čuda iz oceana bit će posveta moru, a u njemu će se naći tuna, oslić i losos, uz vrhunsko voće i povrće. Meni Svježe s tržnice nudit će gladnim macama i psima svježe namirnice s tržnice – patku, iberijsku svinju, janjetinu i puretinu.

pas jede | Author: Getty Images/Unsplash Hoće li ljubimci u ovom restoranu dobiti i desert? Nisu nam otkrili... foto: Getty Images/Unsplash

Bit će tu i meni Divlje planine, kao posveta planinama i njihovom jestivom blagu, a sastojat će se od mesa jelena, zeca, lososa, svinje te divlje svinje.

Visoka kuhinja za životinje

Osim što će dobiti priliku da prate svoje ljubimce na ovu feštu visoke kuhinje za životinje, njihovu vlasnici moći će sa svojim psima i mačkama uživati u raznim popratnim aktivnostima poput zajedničkog fotografiranja, zajedničkih satova joge i radionica keramike koje će upotpuniti ovo nesvakidašnje iskustvo.

Pa eto, ako ćeš u idućih tjedan dana putovati do Madrida, svakako povedi i svog kućnog ljubimca… 😉

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.